Op zoek naar silhouette cameo handleiding?

flockfolie, flexfolie en vinyl gebruiksaanwijzing.
Silhouette Cameo machine en accessoires. Silhouette Alta en accessoires. Buttons, magneten, spiegeltjes, sleutelhangers. Tutdoekjes en tutkoordjes. Hoes voor babybjorn relax. Hoes voor maxi cosi Pebble of Cabriofix. Stoelkussen voor Tripp Trapp. Hoes voor Newborn set Tripp Trapp. Bugaboo Cameleon accessoires. hoesje voor zakdoekjesdoos. Vier je verjaardag in stijl! Cadeautjes voor juf of meester. Gebruiksaanwijzing strijkapplicatie in flockfolie / flexfolie.: Strijk je stof vooraf. De flock zal beter op de stof blijven als deze een beetje warm is. Leg de flock op de juiste plek van de stof, met de plastic folie naar boven. Leg een dunne doek of een vel bakpapier bovenop de flock. Zet je strijkijzer niet te warm normaal op 2 bolletjes niet stomen. Strijk met lichte druk voor ongeveer 30 sec. Verwijder de plastic folie. Dit gaat gemakkelijk als de folie nog warm is. Als de flock nog niet helemaal vastkleeft, laat de plastic folie er dan op en strijk terug. tot je voelt dat de flock volledig vast zit. Zet eventueel je strijkijzer iets warmer. Handleiding vinyl autosticker.:
Handleiding Flex Folie Silhouette Cameo 4 Webshop met Cameo Machines, Ink, Folie, Vinyl, Flex, Flock, Autoblade, Snijmat in Nederland, Belgie.
Silhouette CAMEO 4 Plus. Silhouette CAMEO 3. Silhouette Alta 3D Printer. Vinyl Ecotac Glossy. Vinyl Ecotac Mat. Vinyl Glitter Glossy. Selecteer een pagina. Exact matches only. Exact matches only. Search in title. Search in title. Search in content. Search in content. Search in excerpt. Search in posts. Search in posts. Search in pages. Search in pages. Filter by Categories. Home Informatie Handleiding Flex Folie.
Silhouette Cameo 2 Silhouette Europe.
Silhouette Cameo 2. De Silhouette Cameo 2 is een kleine computergestuurde snijmachine die alles voor u kan snijden wat u anders met de hand zou moeten uitknippen. U zult begrijpen dat de Silhouette Cameo dit veel beter voor u kan doen dan u zelf zou kunnen omdat dit computergestuurd met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gebeurt.
De Silhouette Studio Mobile V1.0.0 app. The Silhouette Cameo Store Facebook.
Deze app is gemaakt voor het ontwerpen van bestanden en het snijden met uw Silhouette Cameo, Curio en Portrait. De Silhouette Studio Mobile app stuurt bestanden van uw mobiel apparaat naar een Silhouette machine de Silhouette machine moet met uw computer verbonden zijn via Silhouette Link. Silhouette Studio Mobile app functies zijn onder meer.: Toegang tot de Silhouette Design Store downloads en bewerking van bestanden op het scherm. Functies op het scherm zoals verplaatsen, schalen en draaien van bestanden. Zoomen en het werkgebied verschuiven met twee vingers. Toegang tot uw bestanden via uw persoonlijke Cloud Bibliotheek. Bestanden opslaan als Studio bestand. Wijzigen van materiaal, mat en snij instellingen. Ongedaan maken en opnieuw uitvoeren. Voor de handleiding van Silhouette Studio Mobile, kijk hier: http//www.silhouettecameo.nl/media/SilhouetteMobile-ENG.pdf.:
Handleiding Flockfolie Foliemonkey.
Advies temperatuur voor het aanbrengen van de Flockfolie is 175 C. Bij de meeste strijkijzers is dit tussen de stand met 2 stippen en 3 stippen in. Verwarm/strijk de textiel voor, dit bevordert de hechting van de lijm. Strijk ca 35 sec met een gelijkmatige druk en maak geen heen en weer gaande bewegingen. Heeft de folie niet overal gehecht herhaal dan bovenstaande. De beschermfolie/drager koud verwijderen. Om Uw strijkijzer te beschermen kunt u eventueel gebruik maken van een laagje bakpapier of teflonfolie tussen het strijkijzer en het te strijken object. Strijk na het aanbrengen de afbeelding/tekst nog licht na aan de binnenkant van de textiel. Flockfolie aanbrengen met behulp van hitte pers/transferpers. Volg bovenstaande algemene instructies voor het aanbrengen van de Flockfolie. Temperatuur: 175 C. Tijd: 15 seconden. Druk: Medium 3 5 bar. Verwijder de beschermfolie/drager koud. Welkom Bij Foliemonkey. Silhouette Cameo 4.
SILHOUETTE CAMEO USER MANUAL Pdf Download ManualsLib.
These strips of tape and foam are used to hold the moving parts of the Silhouette in place during shipment. Page 3: Install Software. Connect the Silhouette CAMEO Once the Silhouette Studio software is installed, connect the Silhouette CAMEO to the power supply.
Silhouette Curio Machines De Plotterie.
Doordat er 2 houders zijn voor messen, tools en pennen in de machine, kun je naar hartelust combineren. Voor de Curio is er een uitgebreid assortiment met mesjes, pennen en speciale tools beschikbaar om al deze mogelijkheden te gebruiken. Je kunt, net zoals bij de Cameo Portrait, gebruik maken van de Silhouette Studio software en de Silhouette Design Store. Elk ontwerp in je bibliotheek kan ook worden gebruikt voor embossing, het stippelen en het etsen. Zodra de Curio is aangesloten, komen de knoppen voor de extra functies van de machine erbij. Je kunt de machine daardoor prima gebruiken met de bestanden die je wellicht al hebt. De Curio is de enige machine die al deze functies kan combineren in 1 machine. De Silhouette Curio wordt geleverd met.: Reguliere Platform 8.5 x 6. Embossingmat 8.5 x 6. Snijmat 8.5 x 6. Fijne Embossing Tool. Grove Embossing Tool. 50 exclusieve designs. Stekker en usb kabel. 1 Maand gratis Basis abonnement voor de Silhouette Online Store. Silhouette Studio Software. Download gratis de laatste versie hier: Studio Programma. PDF Handleiding Engels.
Handleiding Silhouette Cameo TheMagicTouch.
De Silhouette Studio is een compleet snijprogramma waar afbeeldingen kunnen worden omgezet en waarbij zelf ontwerpen gemaakt kunnen worden met lijnen en teksten. Silhouette Connect is een koppeling om de Silhouette Cameo 3 aan te kunnen sturen vanuit Adobe Illustrator of CorelDraw.
Een silhouette cameo gekochten dan Tips voor beginners CreatiefDuo.
Veel aanbieders hebben een startpakket erbij met verschillende kleuren sticker vinyl, flex voor bedrukkingen en een pelhaak. Dat is erg handig om mee te beginnn. Ik weet niet waarom Marieke er geen matten bij had, misschien wilde ze andere matten, bijvoorbeeld de light-stick om dunner papier te snijden. 1 maart 2016 om 1349.: Zijn er nog workshop? Waar worden deze gegeven? 7 maart 2016 om 0835.: De workshops worden in Leeuwarden gegeven, of op verzoek op locatie. Jenny Bakker schreef.: 1 mei 2016 om 2049.: Ik heb belangstelling voor de silhouette cameo, maar wil die eerst eens bekijken, wat de mogelijkheden zijn. Is in Friesland ook een verkooppunt? Ook zou ik graag een workshop willen volgen. 3 mei 2016 om 0824.: Hoi Jenny, je bent van harte welkom om eens langs te komen in Leeuwarden. Stuur even een mailtje naar info@creatiefduo.nl dan maken we een afspraak. 9 juli 2016 om 0912.: Zijn er ook verkooppunten in Friesland.
Creatief met de silhouette.
Labels: mesje, online handleiding, tutorials. donderdag 11 november 2010. Ik heb zojuist de sillhouette studio software ge-download. Deze software ziet er mooi uit zeg! Helaas ben ik niet zo actief met mijn sillhouette op het moment, maar ik hoop dat dat wel weer gaat komen. Klik hier voor de link naar het gratis downloaden van de sillhouette software. Wordt hopelijk gauw vervolgd! Gepost door Karlina op 1219: Geen opmerkingen.: dinsdag 10 augustus 2010. Inkscape is een gratis nederlandstalig programma die je hier gratis kunt downloaden. Het is een onmisbaar programma bij het werken met de silhouette. Je kunt er GSD bestanden mee maken die de silhouette herkend. Wat bij inkscape heel belangrijk is, is dat je telkens wanneer je met iets nieuws begint op de zwarte pijl links bovenin klikt.: Gepost door Karlina op 0801: 2 opmerkingen.:
bol.com Silhouette AutoBlade reserve mes voor Cameo 3.
Een mooi apparaat dat goed werkt, je kunt er figuren etc. mee snijden die handmatig anders niet te doen zijn. Een aanrader voor mensen die het leuk vinden om zelf aan de slag te gaan. Een beetje handig zijn met computer etc. is wel een must. Vond je dit een nuttige review? 11 1 Ongepaste review? Silhouette Cameo 3.
Tutorial: Flock en flex Silhouetteshop.
Flexfolie: Silhouette heat transfer smooth mesje 2 dikte 4 zeker testsnede maken! De snelheid pas je aan de details aan: hoe minder details, hoe sneller je Silhouettemachine mag snijden. Verwijder na het snijden voorzichtig evt. met behulp van een pelhaak alle overtollige folie.

Contacteer ons