Meer resultaten voor verschil silhouette cameo en curio

Online workshop Curio graveren en Embossen Workshop4you.
Silhouette Cameo / Curio. Selecteer een pagina. Home / Online workshops / Online workshop Curio graveren en Embossen. Online workshop Curio graveren en Embossen. Deze online workshop is voor het graveren en embossen met de Curio. Deze workshop is gemaakt in de V3 software, maar de technieken zijn gelijk in V4 en er is een extra filmpje in V4 met de knoppen die gebruikt worden. Online workshop Curio graveren en Embossen aantal. Categorie: Online workshops. Deze online workshop is voor het graveren en embossen met de Curio, en kost 15 euro. hiervoor heb je wel ook zelf al wat basis kennis van de software nodig, zoals het maken van bestandjes, het verschil tussen paden samenvoegen en groeperen en samensmelten e.d.
Inspiratie en advies ook op facebook cityplotter www.facebook.com/cityplotter Cityplotter.
Als u een nieuwe Silhouette machine koopt bij ons dan krijgt u daar een gratis pakket folies bij. Daarmee kunt u testen, oefenen en uitproberen. Het gratis pakket heeft vinylfolies voor het maken van stickers. De folie heeft altijd een papieren drager. Soms ruitmotief, soms tekst of gewoon wit. De andere folies zijn folies om textiel mee te bedrukken. De folie die dun is en flexibel is flexfolie deze heeft een plastic drager. De andere folie heeft ook een plastic drager maar is dikker. Dit is flockfolie en deze is fluweelachtig. HOE MAAK IK EEN MOOIE AFBEELDING OF TEKST MET DE CURIO EN DE ETCHING TOOL IN DE ARMBAND OF OP TAG NAAMPLAATJE? je kiest voor het icoon open het reliefvenster staat rechtsboven. relief aanbrengen / verwijderen. ruimte 0010, als je het helemaal opgevuld wilt hebben wordt geheel blauw. icoon snij mesje kies voor materiaal metal etching sheets.
Silhouette Curio deel 3: Curio's' platformen Silhouette Cameo 4 Webshop met Cameo Machines, Ink, Folie, Vinyl, Flex, Flock, Autoblade, Snijmat in Nederland, Belgie.
Silhouette maakt producten en technologieën om creatieve mensen overal de meeste opties en de minste beperkingen voor elektronisch knippen, ontwerpen en knutselen mogelijk te maken. The Silhouette Cameo store heeft tientallen producten voor de kunst en design en DIY, waaronder de Silhouette CAMEO, de Silhouette Portrait, de Silhouette Curio, de Silhouette Mint met toonaangevende ontwerpsoftware Silhouette Studio en Mint Studio.
Tutorial: Flock en flex Silhouetteshop.
Flex mag gewassen worden tot 80C en kan niet chemisch gereinigd worden. Flock en flexfolie is uitstekend te gebruiken met een digitale snijplotter zoals Silhouette Cameo of Silhouette Curio maar kan absoluut ook zonder machine gebruikt worden. Flock of flex folie in de digitale snijmachine bv. Zorg ervoor dat de gekozen afbeelding of tekst in de software is gespiegeld. Leg de flock of flex folie op je snijmat met de drager naar beneden. Advies: maak een testsnede en pas eventueel de snij instellingen aan zeker bij de flexfolie. Silhouette Studio raadt volgende instellingen aan.: Flockfolie: Silhouette heat transfer flocked mesje 3 dikte 33. Flexfolie: Silhouette heat transfer smooth mesje 2 dikte 4 zeker testsnede maken!
Silhouette America Setup.
Click Here to Shop Back to School Deals! 40% off materials with code BACKTOSCHOOL. Sale ends 9/30. Toggle navigation SHOP. Club Silhouette New Products Machines Blades Mats Tools Accessories Pens Starter Kits Vinyl Heat Transfer Sticker Sheets Specialty Media Fabric Products.
wat is het verschil tussen de CAMEO, CURIO en MINT? Sjablonen.
Zeg maar Yes Silhouette Cameo: tips voor beginner.
Het verschil tussen de Curio en Cameo is me nog niet heel erg duidelijk. Zal sowieso ook eerst eens aan de slag gaan met het programma. Had hier overheen gelezen, sorry. Wat SDL zegt dus. Als het je puur om het snijden van vinyl/flex/flock gaat zou ik lekker voor de cameo gaan. Dan kun je ook grotere projecten snijden. Geregistreerd: 01 Sep 2013 0055.: 07 Aug 2016 2118: door Parisienne. Re: Silhouette Cameo: tips voor beginner.
curio CreatiefDuo.
Er zijn 2 verschillende workshops.: Voor de ervaren gebruiker van de silhouette Cameo die meer wil weten van de extra mogelijkheden. Op deze avondworkshop laat ik de nieuwe menu mogelijkheden zien, geef daar een demonstratie van met de curio en gaan we zelf aan de slag met embosssen/debossen en graveren. En dan de dagworskhop, voor de nieuwe gebruiker die alles wil zien Op de ochtend beginnen we met het silhouette studio programma menu, plaatjes, traceren, tekst bewerken etc. Daarin werken we al naar de ontwerpen voor de middag toe want dan gaan we verschillende dingen maken: Vinyl-sjabloon voor het etsen van een glaasje, een gesneden label met geschreven tekst, een embos-ontwerp én een gegraveerd armbandje. Het wordt een volle, maar productieve dag! Kijk hier voor de dagworkshop en hier voor de avondworkshop. Gratis bestand van de week: een bloem. Categorieën: Curio, embossen, gratis bestand van de week. Deze week gaan we op naar het voorjaar, we krijgen een fraaie bloem! Vandaag het embossen, of debossen geprobeerd. Daar zit verschil in maar dat komt later nog wel aan bod Ik had beide gedaan maar in een ervan trok de Curio een streep?
Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Silhouette machines? Silhouette Europe.
Na de release van de Silhouette Curio kreeg ik steeds vaker de vraag: Wat" zijn de verschillen tussen de Silhouette Portrait, Cameo en Curio" In dit artikel kan je het antwoord op deze vraag vinden. Mocht je toch nog met vragen blijven zitten, dan kan je altijd een mailtje naar mij sturen; silhouette@druma.nl.
Silhouette Cameo of Curio Zelf kaarten maken.
Home Uitleg Silhouette Cameo of Curio Silhouette Cameo of Curio. De Silhouette Cameo en de Silhouette Curio zijn 2 hobby snijmachines van Silhouette. Beide snijmachines kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, vormen snijden. Toch is er een groot verschil tussen deze 2 snijmachines.
Silhouette Curio vs Silhouette Cameo 3 Personal Die Cutting.
With the Silhouette Cameo 3 just released, we thought it would be worthwhile to compare the Silhouette Curio to the Silhouette Cameo 3 and talk about the differences between them. Silhouette Curio Overview. The Silhouette Curio is a craft machine released by Silhouette in 2015.
Silhouette Studio Business Edition Silhouette-winkel.com.
Snijmachines Toebehoren / Silhouette Snijmachines, Tools Snijmatten / Software Designs / 3 Silhouette Studio Business Edition. Silhouette Studio Business Edition. Klik hier voor een compleet overzicht van alle versies van de Silhouette Studio. Silhouette Studio Business Edition bevat alle Designer Edition and Designer Edition Plus kenmerken, en bevat bovendien nog extra kenmerken zoals SVG export, het snijden met meerdere snijmaches tegelijkertijd, en advanced nesting. Deze versie is speciaal ontwikkeld om grootschalige en veelvoudige projecten te vergemakkelijken en om ontwerp tijd te verkorten. Ideaal dus voor zakelijke gebruikers. Indien u al beschikt over de Designer Edition of Designer Edition Plus versie, dan hoeft u enkel het verschil tussen beide te betalen.

Contacteer ons