Meer resultaten voor wrapping

Car wrapping Uw auto in een trendy nieuw jasje Art Vision.
Of uw motor. En waarom niet uw boot? Waarom u voor car wrapping kiest. Tover uw auto om tot een eyecatcher.: Laat zien dat u een unieke wagen hebt. Kies een kleur die alleen u aandurft. Neem een kwaliteitsfolie die jaren meegaat. De vinylfolie beschermt de lak van uw wagen tegen weer en wind. Ook carwash vormt geen probleem. Koopt u een wagen in neutrale kleur, dan behoudt u een goede doorverkoopwaarde. De trendy kleur brengt u dan aan via een folie. Vergis u niet: men spreekt soms van bestickering, maar de folie laat geen lijmresten achter. Wat Art Vision voor u doet. Art Vision werkt met kwaliteitsfolie van 3M of Avery. We gebruiken matte, glanzende, sterk blinkende en doorzichtige folie. Carwrapping is precisie handwerk.
GrafiWrap Vehicle Wrapping Tutorial Igepa.
Deze car wrapping techniek tovert uw wagenpark om tot oogstrelende mobiele advertenties die de aandacht van iedere voorbijganger trekken. Het succes van het GrafiWrap car wrapping systeem is natuurlijk nauw verbonden met het vakmanschap van de technieker die het aanbrengt.
BC Signature The Art of HD Wrapping.
Uiterst UV Bestendig. Full color beprintbaar. Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken. VRAAG UW OFFERTE AAN.
Car wrapping en bestickering bij DP Car Detailing uit Kapellen.
Car wrapping is er niet alleen voor promotiedoeleinden. Bij car wrapping wordt een al dan niet bedrukte folie over de bestaande lak geplaatst. U kan voor deze wrapping kiezen uit verschillende kleurenfolies en uw wagen zo een unieke en exclusieve look geven.
Car Wrapping SYNTRA Limburg.
Het wrappen van auto's' is een techniek die steeds meer wordt toegepast. Aanbrengen van folies om de auto of bestelwagen een ander uitzicht te geven, een andere kleur, een reclameboodschap. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Het aanbrengen van de folie vergt speciale vaardigheden en gaat gepaard met speciale technieken.

Contacteer ons