Resultaten voor snij instellingen silhouette cameo

Silhouette materialen en plotter benodigdheden.
Papier en karton is ook materiaal om met een snijplotter te snijden. Silhouette Materialen raadt de Silhouette Cameo of Curio aan. Hoe werkt u met Papier en Karton.: Het papier of karton wordt op een snijmat geplakt Silhouette Materialen raadt u aan een lightgrip of light hold mat te gebruiken.
Silhouette premium blade Wild van Stof Stoffenwebshop Grootste aanbod in leuke stoffen online See you at six, Brunette, Soft Cactus.
Silhouette premium blade. Silhouette premium blade. Dit mes gaat tot 3x langer mee dan het standaard verstelbaar mesje en kan gebruikt worden voor de Silhouette Portrait, Cameo en Curio.Voor de Cameo 3 selecteer je dan het verstelbaar mesje bij de s.
FLEXFOLIE Feeërieke.
PLA Change by temperature Green to Yellow 1kg 27, 50 19, 95. Albertstraat 1 8210 Veldegem. Dinsdag tem zaterdag doorlopend open van 10-17u. Gesloten op maandag, zon en feestdagen. Online bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verzonden, telkens tot 15u.
Leer jouw silhouette je favoriete snij instellingen CreatiefDuo.
Volg Creatiefduo op Facebook en zie meteen de nieuwe berichten in je timeline. cameo, howto, silhouette, snijden instellen, studio, tutorial. De Silhouette mag uit de gevangenis. 3 reacties op Leer jouw silhouette je favoriete snij instellingen. 13 maart 2015 om 0901.:
Tutorial: Flock en flex Silhouetteshop.
Flex mag gewassen worden tot 80C en kan niet chemisch gereinigd worden. Flock en flexfolie is uitstekend te gebruiken met een digitale snijplotter zoals Silhouette Cameo of Silhouette Curio maar kan absoluut ook zonder machine gebruikt worden. Flock of flex folie in de digitale snijmachine bv. Zorg ervoor dat de gekozen afbeelding of tekst in de software is gespiegeld. Leg de flock of flex folie op je snijmat met de drager naar beneden. Advies: maak een testsnede en pas eventueel de snij instellingen aan zeker bij de flexfolie. Silhouette Studio raadt volgende instellingen aan.: Flockfolie: Silhouette heat transfer flocked mesje 3 dikte 33. Flexfolie: Silhouette heat transfer smooth mesje 2 dikte 4 zeker testsnede maken!
Inspiratie en advies ook op facebook cityplotter www.facebook.com/cityplotter Cityplotter.
Als u een nieuwe Silhouette machine koopt bij ons dan krijgt u daar een gratis pakket folies bij. Daarmee kunt u testen, oefenen en uitproberen. Het gratis pakket heeft vinylfolies voor het maken van stickers. De folie heeft altijd een papieren drager. Soms ruitmotief, soms tekst of gewoon wit. De andere folies zijn folies om textiel mee te bedrukken. De folie die dun is en flexibel is flexfolie deze heeft een plastic drager. De andere folie heeft ook een plastic drager maar is dikker. Dit is flockfolie en deze is fluweelachtig. HOE MAAK IK EEN MOOIE AFBEELDING OF TEKST MET DE CURIO EN DE ETCHING TOOL IN DE ARMBAND OF OP TAG NAAMPLAATJE? je kiest voor het icoon open het reliefvenster staat rechtsboven. relief aanbrengen / verwijderen. ruimte 0010, als je het helemaal opgevuld wilt hebben wordt geheel blauw. icoon snij mesje kies voor materiaal metal etching sheets.
Plot4fun: Silhouette Cameo 3.
Cosy by Cindy Altijd iets leuks te vinden: Uitleg Silhouette Cameo 3 Alles over werken met vinyl.
Uitleg Silhouette Cameo 3 Alles over werken met vinyl. Hoe begin je met de Silhouette Cameo uitleg 2. Zelf een foto op hout maken. Pimp je lege flessen en potjes. Benodigdheden en materialen Silhouette Cameo uitleg 1. Binnenkijken Blogtip cottonballs decopatch DIY flesjes en potjes foto op hout glas etsen kraamcadeautjes krijtstift ladder maandoverzicht pasen Persoonlijk post schilderijtjes silhouette cameo Sinterklaas snailmail Snapshots studio bestand swap Tekstborden uitleg silhouette woondecoratie zelf maken.
Snij instellingen MagiCut Flexfolie TheMagicTouch.
Silhouette Cameo 4 Zwart. Silhouette Cameo 4 Roze. OKI Printers SpaceControl Software. White Toner printers. DTG, Eco Solvent Sublimatie. Direct to Garment Printer. Eco Solvent Printer. Cappers HTP310 Combi. Bandana Halsband Hond. Clipboard A4 Formaat. Hanger Dubbelzijdig ster. Hanger Dubbelzijdig rond. Direct to garment. Selecteer een pagina. Snij instellingen MagiCut Flexfolie.
Welke instellingen gebruik je bij het snijden? Silhouette Europe.
Tips Over ons Contact Retourneren. Tips en inspiratie voor Silhouette Cameo gebruikers. Welke instellingen gebruik je bij het snijden? Welke instellingen gebruik je bij het snijden? Voor de verschillende materialen die te gebruiken zijn in de cameo zijn verschillende snijinstellingen nodig omdat de materialen verschillende eigenschappen hebben. Onder de knop snijinstellingen zijn een aantal verschillende materialen te vinden.Bij het aanklikken van deze materialen worden de standaard instellingen voor het betreffende materiaal zichtbaar. Deze instellingen zijn niet per definitie de juiste omdat je instellingen onder andere afhankelijk zijn van het merk materiaal dat je gebruikt en de scherpte van je mesje. Het is echter wel een hele goede richtlijn. Je kan dus uit gaan van de instellingen die je software aan geeft. Maak echter wel even een testsnede om te kijken of je materiaal goed uitgesneden wordt. Is je mesje niet voldoende door het materiaal heen gegaan? Begin dan met omhoog zetten van de dikte.
De juiste snij instellingen en de testsnede Silhouette Cameo 4 Webshop met Cameo Machines, Ink, Folie, Vinyl, Flex, Flock, Autoblade, Snijmat in Nederland, Belgie.
Home Informatie Silhouette Cameo Blog howto De juiste snij instellingen en de testsnede. De juiste snij instellingen en de testsnede. jan 15, 2018. Als u een nieuw materiaal gaat snijden is het aan te raden om een testsnede te doen om ervoor te zorgen dat u de juiste instellingen gebruikt en dat uw materiaal netjes uitgesneden is. U kunt de optie testsnede vinden in het snij-instellingen menu. Om een testsnede uit te voeren, klikt u eerst op het door u gebruikte materiaal in de lijst met materialen.
met de snijplotter yjonis blogt.
Heerlijk te zien hoe de flex schittert in de zon. Ik zocht een passende kook-quote en ontwierp die in het programma van Silhouette. Ik bekeek de snij instellingen, maar helaas sneed ik eerst te diep zonde. Gelukkig vond ik algauw de goede snij-instellingen materiaal: flex glitter, snelheid 4, dikte 29, mesje 3. Het kan zijn dat dit voor jouw cameo niet werkt, want ik hoorde al hier en daar dat elke cameo zijn eigen willetje heeft. De folie pelt ook als een eitje, wat het uiteraard aangenaam maakt. Na het opmeten en correct plaatsen van de schort, perste ik die op het textiel. De golden flexfolie blijft blinken na het persen en zoals bij een echte spiegel, laat hij ook vingersporen na. Top materiaal, alweer! Leuk te kunnen kennismaken met zon zalige materialen. Golden spiegelflex en zwarte schort: www.feeërieke.be. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Contacteer ons